BATI - este o organizatie necomerciala a industriei de media si publicitate ce are ca membri edituri de presa scrisa si online, agentii si clienti de publicitate.

Obiectivul BATI este sprijinirea industriei de media si publicitate prin stabilirea unor metode si standarde comune privind modul de masurare al indicatorilor de performanta ai produselor media.

BATI pune la dispozitia pietii de media si publicitate:

Produse BATI:

Auditul Tirajelor » - analiza datelor de difuzare a publicatiilor tiparite pe baza standardelor si metodologiilor stabilite de membrii asociatiei.

Studiul de Masurare a Traficului si Audientei Site-urilor » - studiu care masoara audienta, traficul si profilele sociodemografice ale site-urilor web.

BATI OFERA UN PLUS DE VALOARE

Editorilor de Print & Online

BATI contribuie la succesul editorilor, asigurindu-le clientilor de publicitate informatiile de care acestia au nevoie pentru evaluarea produselor media. Datele oferite de BATI ajuta pe cei care cumpara spatiu publicitar in a lua decizii de media mai bine documentate.

Agentiilor de Publicitate

Informatiile BATI permit agentiilor o analiza critica pentru alegerea mai multor produse media pentru piete tinta deja definite, cu plusul sigurantei ca datele pe care se bazeaza in procesul de alocare al bugetelor nu sunt manipulate.

Clientilor de Publicitate

BATI este la dispozitia clientilor de publicitate, asigurindu-i ca investitiile media pe care le fac sunt sigure, furnizindu-le date care stau la baza deciziilor de a alege unul sau altul din suporturile publicitare care au importanta in mixul lor de media.

Pietii de Media & Publicitate

Ca orice decizie de afaceri, decizia de a investi in industria de publicitate este bazata pe informatii. Pentru ca aceste investitii sa fie eficiente, este nevoie de informatii corecte si complete. Investitiile in publicitate vor creste daca produsele media pot dovedi si cuantifica interesul consumatorilor fata de acestea.

ADERARE:

Pentru solicitarea calitatii de membru, orice institutie care activeaza in industria de media si publicitate va inainta directiei executive BATI urmatoarele acte: